vrijdag 20 maart 2015

Herkansing


Mooi nou!
Kom , zo dachten wij, Hein en Tineke, wilden graag een herkansing om route, De Hoeve - Driewegsluis nog eens te bewandelen en Hotze vond het gewoon leuk om hem nog een keer te lopen.

De redenen waren deze. Hein kon op 13 maart niet meewandelen wat hij erg jammer vond omdat het een mooie wandeling beloofde te worden. En Tineke, had voor deze gelegenheid haar camera mee waarvan de iso niet goed was ingesteld. Dus dan krijg je niet de foto’s die je wel dacht gemaakt te hebben. Goed mislukt dus!

Wij hebben een heerlijke wandeldag beleeft. Het was helemaal windstil een beetje fris maar het bleef grijs en donker bijna de hele dag. Vooral s’morgens om elf uur werd het zowaar weer donkerder vanwege de zonsverduistering. Wel jammer dat één groot grijs wolkendek boven onze hoofden hing, de zon was nergens te bekennen, ook niet toen hij niet meer achter de maan zat!

Zonnetje!
In de loop van de middag kwam de zon er toch heel eventjes door. Hotze werd er helemaal blij van en sprong sufer in gat yne lucht. De route was echt wel voor herhaling vatbaar. Toen we bijna weer bij de Driewegsluis waren werd Hein helemaal zenuwachtig. Hij had namelijk daar zijn auto achter gelaten en sleutel? Waar was die dan? Oei in de auto van Heit en mem!
NEE! Hij zat netjes in één van de vele zakken die Hein zijn jasje rijk was! Gelukkig konden wij weer terug naar huis.
De herkansing heeft ons goed gedaan, Hein wandelbij, Tineke heeft heldere kiekjes en Hotze weer hoever het keutelen was.

Hotze klapte niet in zijn hand!

Geen opmerkingen: