vrijdag 25 maart 2022

MKP05 Enter - Rijssen: 16,4 km

Dit weekend overnachten we in de Geertruidehoeve in Haarle.

We vertrekken om 8.30 uur uit Grou. Het is mooi weer, maar een beetje ‘dizich’. Het is een lange aanrijdroute naar onze finishplek Zuna aan de Regge (boven Rijssen). Na de koffie en koek starten we pas om 11.00 uur met lopen. 

 

We hebben vandaag heel veel onverharde paden en prachtig weer.  We lopen over zandpaden, bospaden, half-verharde paden en hebben ook pontjes en bruggetjes over de Regge. De Regge is een kronkelende rivier die vroeger veel werd gebruikt voor het transport van textiel. Famke zwemt veel vandaag. We lopen ook een stukje verkeerd, over het Havezathepad. De emblemen op de paaltjes zijn bijna gelijk.  Een paar extra kilometers dus. Vandaag lopen we niet door dorpjes, maar op het eind wel over een camping.

 

Op weg naar onze B&B Geertruidahoeve stoppen we in Enter en doen boodschappen. Ter plekke besluiten we om bij een snackbar een schnitzelmenu te nemen. We kunnen nog lekker buiten zitten. Voldaan komen we even later bij de Geertruidahoeve aan. De kamer is prima en na gedoucht te hebben gaan we naar de gezamenlijke ruimte waar we een biertje nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten